Een concurrentieanalyse maken met onze bol.com tool

analyseer gemakkelijk je bol.com concurrenten.

Maak eenvoudig een concurrentieanalyse met onze tool voor jouw producten op bol.com. Onze tool bevat verschillende features waarmee je onder andere meer inzicht krijgt in jouw directe concurrenten. Op basis van deze informatie maak je weloverwogen keuzes en ben je jouw concurrenten altijd een stap voor.

Accurate data
Concurrentenanalyse
14 dagen gratis!

Maak een concurrentieanalyse met onze tool en krijg inzicht in concurrerende producten op bol.com

Wanneer je een concurrentieanalyse maakt met onze tool, kom je erachter wie jouw belangrijkste concurrenten zijn op bol.com. Hiervoor gebruik je de verschillende features van de tool. Zo volg je met de Product Tracker bijvoorbeeld producten van concurrenten. Op deze manier krijg je meer informatie over de prijs en potentiële omzet van deze producten, wat meer inzicht biedt in jouw onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten. Ook kun je reviews van producten van concurrenten checken met de Review Tracker. Hierdoor zie je op welke vlakken een product verbeterd kan worden en kun je ook jouw product optimaliseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Wil jij ook productonderzoek doen en eenvoudig een concurrentieanalyse maken met onze bol.com tool? Meld je dan direct aan en sluit een abonnement af. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@vpara.nl en wij reageren zo snel mogelijk.

Analyseer je concurrenten