De Product Tracker

Krijg de meest nauwkeurig informatie van producten op bol.com

Met onze bol.com Product Tracking tool kun je producten volgen die voor jou interessant zijn. Je krijgt een duidelijk overzicht van alle belangrijke informatie over het product. Op basis van deze informatie kun je bepalen of het product interessant voor jou is en of het een goede investering zal zijn.

Accurate data
Concurrentenanalyse
14 dagen gratis!

Volg interessante producten op bol.com met onze Product Tracking tool

Met de bol.com Product Tracking tool van Vpara krijg je inzicht in de prijs, voorraad en potentiële omzet van een product. Deze informatie wordt in onze tool weergeven door middel van gedetailleerde grafieken. Zo kun je in één overzicht zien of een product winstgevend is en wat de potentie is van het artikel. Op basis van deze gegevens kun je een weloverwogen besluit nemen over welke producten je gaat verkopen. Zo ben je jouw concurrenten altijd een stap voor! Naast de bol.com Product Tracking feature bevat onze tool ook een Review Tracker. Hiermee volg je reviews van bepaalde producten, bijvoorbeeld van concurrenten. Ook hiermee bepaal je welke producten voor jou interessant zijn.

Heb je interesse in onze bol.com Product Tracking tool? Kies dan voor een proefperiode of start direct met één van onze Pro abonnementen en ontvang een alles-in-één-pakket met alle features. Daarnaast begeleidt ons team jou ook bij het gebruik van de tool. Wij helpen je graag op weg! Vraag een abonnement aan via info@vpara.nl of vul het contactformulier in. Wil je eerst meer informatie of wil je advies? Ook dan bereik je ons op deze manier.

GRATIS tracken van bol.com producten

Zie gelijk de winst die een product maakt

Eén overview waar je alle informatie vind die je nu nodig hebt!

Vind trends

Zie gelijk de trends die een product maakt over een langer termijn!

Gedetaileerde informatie van alle bol.com producten

Gedetaileerde informatie

Wij bieden de mogelijkheid om in te zoomen op je getrackte producten. Wij bieden gedetaileerde data die jij nodig hebt om keuzes te maken. hier moet je denken aan:

  • Omzet van de verschillende verkopers.
  • Aantal verkocht per verkoper.
  • Prijs verloop van de verschillende verkopers.
  • Vooraad van al je concurrenten.

Wat zeggen onze klanten?

Review
“Een nieuwe, mooi professioneel ogend en praktische tool om alle aangeboden producten op Bol.com te kunnen tracken. Deze tracker geeft een duidelijke analyse weer van de bekomen resultaten en geeft deze weer in duidelijke grafieken opgesplitst in netto winst, omzet en kosten + btw. Is speciaal voor ondernemers die producten willen verkopen op Bol.com. Deze tracker wordt ook regelmatig geüpdatet. Een echte aanrader!”
Dirk
Review
“Het is een unieke tool om mee te werken. Het geeft accurate date in overzichtelijke grafieken weer. Het is ideaal om je bol.com business op deze manier verder op te schalen. Zeker de moeite waard om hier gebruik van te maken!“
Wilco
Review
“Handige tool voor tracken van je producten op bol.com, verder makkelijk te gebruiken voor een relatief goedkope prijs (in vergelijking met andere tools)“
Patrick

Enthousiast en er helemaal klaar voor?