De bol.com product research tool

Vind alle informatie over alle bol.com producten.

Om nauwkeurig productonderzoek te doen, raden wij aan om onze bol.com product research tool te gebruiken. Met deze tool krijg je meer inzicht in producten van concurrenten of artikelen die voor jou interessant zijn. Op basis van deze informatie kun je weloverwogen keuzes maken, bijvoorbeeld over toekomstige investeringen of over het optimaliseren van je eigen producten.

Accurate data
Concurrentenanalyse
14 dagen gratis!

Krijg meer informatie over jouw producten met onze bol.com product research tool

Wanneer je producten aanbiedt via bol.com is het belangrijk om regelmatig productonderzoek te doen. Kunnen jouw producten verbeterd worden en op wat voor gebieden? Hoe winstgevend zijn jouw producten en welke investeringen zijn voor jou interessant? Met onze bol.com product research tool achterhaal je dit eenvoudig. De informatie wordt in duidelijke grafieken en tabellen weergeven. De tool bestaat uit de volgende features:

Daarnaast blijven we bezig om nieuwe bol.com features te ontwikkelen, zodat jij nog nauwkeuriger productonderzoek kunt doen. Op deze manier haal je het maximale uit de verkoop van jouw producten via bol.com, door middel van dropshipping.

Wil je ook productonderzoek doen via onze bol.com product research tool? Vraag dan een proefperiode aan om onze tool uit te proberen of sluit direct één van onze Pro abonnementen af. Je kunt je eenvoudig online aanmelden, maar je kunt uiteraard ook eerst contact met ons opnemen. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@vpara.nl. We geven je graag meer informatie en advies!

Vind jou bol.com dropshipping product