De extensie op het bol.com partnerprogramma

Bereid de bol.com partnerprogramma uit met onze tools.

Met het bol.com partnerprogramma kun je jouw producten via bol.com aanbieden aan een breed publiek. Je hebt hierbij verschillende opties. Zo kun je eenvoudig adverteren via bol.com en je producten laten opvallen bij de juiste doelgroep. Als een klant jouw product besteld heeft, kun je het volledige bestel- en verzendproces regelen via je eigen verkoopaccount. Vervolgens wordt het logistieke gedeelte geregeld door bol.com. Ook kun je klantvragen beantwoorden en retourzendingen afhandelen. Verkoop je jouw producten op dit moment al via het bol.com partnerprogramma en wil je alles uit deze samenwerking halen? Gebruik dan onze software tool!

Accurate data
Concurrentenanalyse
14 dagen gratis!

Profiteer van de features van onze tool en haal het maximale uit het bol.com partnerprogramma

Onze tool bevat verschillende features waarmee je nog meer uit het bol.com partnerprogramma haalt. Zo analyseer je via de tool diverse producten en maak je een nauwkeurige concurrentieanalyse. Daarnaast kun je jouw omzet, nettowinst, kosten en btw berekenen met de WinstCalculator. Ook het volgen van producten op bol.com is mogelijk met de Product Tracker. Zo krijg je inzicht in de prijs, voorraad en potentiële omzet van producten. Het is zelfs mogelijk om met de tool reviews te volgen, zowel van producten van jezelf als van je concurrenten. Op deze manier kom je erachter op welke vlakken je jouw producten nog kunt optimaliseren.

Kies voor een proefperiode of één van onze Pro abonnementen

Wanneer je interesse hebt in onze tool, heb je de keuze uit een proefperiode of start je direct met één van onze Pro abonnementen. Als je kiest voor het Pro abonnement krijg je een alles-in-één-pakket met alle features en bieden we dagelijkse begeleiding aan. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vpara.nl.

Begin met de extensie op het bol.com partnerplatform